Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă s-a născut cu jumătate de faţă. Mama a leşinat când a văzut-o prima dată

Darina s-a născut în 2014, într-o localitate din Siberia, iar cazul ei a devenit faimos în Rusia. Atenţie, urmează imagini şocante!

Cazul Darinei a fost mediatizat de Siberian Times, care a strâns fonduri pentru ca fetiţa să poată fi operată la o clinică din Marea Britanie. Copila s-a născut în 2014, la un spital din regiunea Krasnoiarsk din Siberia, iar mama ei a leşinat când a văzut prima dată bebeluşul. Fetiţa nu are buze şi bărbie, astfel că nu îşi poate închide niciodată gura şi este tot timpul acoperită de sânge pe faţă.

Când au văzut-o, rudele au sunat la poliţie, crezând că a fost mutilată de părinţi. Aceştia au trebuit să le dea explicaţii oamenilor legii. Chiar şi personalul de la maternitate le-a recomandat să o abandoneze la un orfelinat.

Părinţii spun că şi lor le-a fost greu să se obişnuiască cu aspectul copilei. S-au mutat într-o altă localitate, din cauza modului în care îi tratau rudele. Darina nu a fost lăsată să meargă la grădiniţă, iar vecinii le spun constant să îi pună o mască pe faţă. Este însă un copil vesel şi care ar vrea să se joace cu alţi micuţi de vârsta ei.

Citește și
transplant rinichi
O femeie afirmă că medicii din Sinaia au uitat un tifon în corpul fiicei sale

Printr-o campanie de strângere de fonduri, părinţii au făcut rost de suma necesară pentru o operaţie în Marea Britanie – peste 67.000 de lire sterline. Până acum, chirurgii au refuzat să o opereze din cauză că era prea mică, Darina având probleme de greutate deoarece este îi este foarte greu să mănânce.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult