Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă din Canada a murit strivită de o platformă în timpul unei parade de Crăciun

O fetiţă de patru ani din Canada a murit în timpul unei parade de duminică după ce a căzut sub o platformă pe care se afla sania lui Moş Crăciun, relatează CBC.

Fetiţa a fost tratată imediat, chiar la faţa locului, iar ulterior a fost transportată la spital. Acolo însă, a decedat.

"Nu se afla pe platformă. Alerga pe lângă platforma aflată în mişcare, când a căzut sub ea", a precizat caporalul Dal Hutchinson, din cadrul poliţiei călare din Nova Scotia.

"Ne uitam la paradă, când la aproape nouă metri distanţă am auzit, dintr-o dată, platforma se opreşte, şi parcă văd ceva pe jos. (...) Dintr-o dată am auzit urlete. Era destul de aproape de noi", a precizat Vance Webb, unul dintre martori.

Tot el a spus şi faptul că, la scurt timp după ce lumea a înţeles ce s-a întâmplat, lucrurile au devenit haotice.

Citește și
ambulanta
Un bărbat din Vaslui a murit după ce a fost lovit de copacul pe care-l tăia

"Persoane care se aflau la 15 metri - niciunul dintre noi nu este ok. Toţi adulţii plângeau. Peste tot unde m-am uitat, erau sute de oameni care plângeau. Asta chiar o să afecteze oraşul", a adăugat Vance Webb.

Pam Mood, primarul oraşului Yarmouth, a precizat că erau maşini parcate pe marginea drumului.

"Nu am mai văzut asta întâmplându-se în timpul unei parade. Pur şi simplu a redus vizibilitatea şi a îngustat drumul şi ne-am dat seama că nu e în regulă, chiar de la bun început", a relatat primarul Pam Mood pentru CBS News.

Pentru a evita astfel de tragedii pe viitor, primarul a sugerat că de-a lungul platformelor să meargă voluntari, care să împiedice spectatorii să se apropie prea mult de ele. În plus, a sugerat desfăşurarea paradelor pe timpul zilei.

"Nu sunt sigur dacă asta a contribuit la ce s-a întâmplat, însă este o posiblitate", a completat primarul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult