Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie întreagă a pierit pe o șosea din Mureș. Greșeala bărbatului aflat la volan

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dramă cumplită, luni la prânz, pe şosea! O familie întreagă a pierit după ce maşina în care se aflau un bărbat, soţia lui şi copilul lor de 8 ani a intrat frontal într-un TIR în judeţul Mureş, între localităţile Stânceni şi Ciobotani.

Totul după ce bărbatul aflat la volan a pătruns pe contrasens. Impactul devastator i-a şocat pe toţi martorii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru victime.

Accidentul teribil s-a produs cu puţin înainte de ora 13 la graniţa dintre judeţele Harghita şi Mureş. Martorii povestesc că maşina în care se afla familia a ieşit pur şi simplu de pe banda de mers şi s-a lovit de un autotren al cărui şofer nu a mai avut reacţie.

Nici până în acest moment nu se ştie ce s-a întâmplat, cert este că toţi cei trei din mașină - șoferul, soţia lui şi copilul lor de numai 8 ani - au murit pe loc. Şoferul camionului le-a spus poliţiştilor că nu a reuşit să evite la timp vehiculul care i-a ţâşnit brusc în faţă.

În pericol s-au aflat şi câţiva comercianţi de pe marginea drumului, care vând miere şi care s-au ferit în ultimul moment. Polițiștii trebuie să stabilească acum ce s-a întâmplat, dar sarcina lor este dificilă pentru că şoferul vinovat de această tragedie a murit.

Citește și
zmeu
Zmeiele, din ce în ce mai periculoase în India. Cum a murit o fată de 4 ani

Rămâne doar că anchetatorii să pună acum cap la cap toate informaţiile doar pe baza mărturiilor martorilor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult