Zmeiele, din ce în ce mai periculoase în India. Cum a murit o fată de 4 ani


Ultimul update: Luni 26 August 2019 16:12
Data publicarii: Luni 26 August 2019 12:45
Categorie: Stiri Diverse
zmeu

O fată de 4 ani din India a murit sâmbătă, după ce a fost rănită grav de un zmeu, în timp ce era pe motocicletă alături de tatăl său.

Potrivit autorităților, fata călătorea cu tatăl său către un templu din New Delhi, când a fost tăiată la gât de un zmeu, construit cu bucăți de sticlă Metro.

Înălțarea zmeielor este un sport popular în India, însă de la an la an a devenit din ce în ce mai periculos, după ce participanții la concurs au început să le ”echipeze” cu bucăți de metal sau de sticlă, pentru a le distruge pe cele ale adversarilor.

Numărul persoanelor rănite și al morților crește semnificativ în timpul Zilei Independenței, când mai mulți localnici înalță zmeiele care au steagul Indiei imprimat pe ele.

De asemenea, un copil în vârstă de trei ani a fost electrocutat, după ce zmeul său se udase și a intrat în contact cu cabluri de electricitate

Anumite grupuri de activiști pentru protecția animlalelor au apelat autoritățile, după ce un număr mare de păsări au fost ucise de zmeie.

În urma protestelor, guvernul a interzis producția și vânzarea zmeielor modificate. În caz contrar, persoanele care sunt prinse cu astfel de obiecte pot fi amendate cu o sumă de 1.400 de dolari. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO