Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână a fost găsită fără viață în casa cuprinsă de foc: ”Avea obiceiul să își aprindă tămâie”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit cumplit pentru o femeie de 79 de ani din Ploiești. Bătrâna a fost găsită fără viață în apartamentul cuprins de flăcări.

S-a intoxicat cu fum, cel mai probabil, înainte ca pompierii să pătrundă în locuința și să o scoată afară. Un scurt circuit a provocat dezastrul, susțin militari.

Femeia locuia singură și era bolnavă, astfel că stătea mai mult în pat. O cunoștință venea din când în când să aibă grijă de ea. Miercuri dimineață, când a deschis ușa, femeia a găsit apartamentul plin de fum. A cerut ajutor vecinilor care au chemat pompierii. Vecin: ”Avea obiceiul să își aprindă tămâie, ca să fugă duhurile rele, niște obiceiuri, ritualuri din bătrâni. Bănuiesc că a scăpat chibritul jos și aia a fost.. S-a transformat în tragedia care s-a ales cu ce s-a ales.”

Sublocotenent Raluca Vasiloaie, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova: ”Incendiul se manifesta mocnit într-o camera de locuit, a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurt circuit electric, respectiv un cablu electric defect, neizolat corespunzător.” Trupul neînsuflețit a fost transportat la serviciul de medicină legală Prahova pentru necropsie. Bătrâna mai avea doar câteva rude îndepărtate, care se vor ocupa acum de înmormântare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult