Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O americancă dată dispărută a mințit că a fost răpită și violată în grup

O americancă din Texas își va primi sentința pe 20 martie, după ce a pledat vinovată la acuzaţia de mărturie falsă, ea acuzând trei bărbaţi de culoare că au răpit-o şi au abuzat-o sexual în grup.

În martie 2017, când Breana Rachelle Harmon a fost dată dispărută de către logodnicul ei, aceasta s-a prezentat la o biserică, fiind sumar îmbrăcată şi plină de sânge, conform Daily Mail

"Are remuşcări pentru ceea ce a făcut şi spus, de aceea a pledat vinovată", a spus avocatul acesteia, Bob Jarvis. Pe 8 martie 2017, Harmon, în vârstă de 19 ani, s-a prezentat la o biserică locală. Era plină de sânge şi era îmbrăcată doar cu un tricou, un sutien şi lenjerie intimă. Ea a susţinut că a fost violată în grup.

Apoi, le-a mărturisit poliţiştilor că a fost răpită din apartamentul său de "trei bărbaţi afroamericani" care purtau cagule. Aceştia ar fi dus-o într-o pădure, de lângă biserica respectivă, unde ar fi violat-o pe rând.

Totuşi, în urma examinărilor făcute de medici, aceştia nu au găsit nicio dovadă care să ateste abuzul sexual. Până la urmă, tânăra a dezvăluit că ea a pus la cale această farsă, iar rănile au fost autoprovocate.

Citește și
viol
Un bărbat a încercat să se sinucidă, după ce a fost condamnat pentru că și-a violat fiica

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult