Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care un bărbat și-a injectat spermă în braț. Cazul său, unic în lume

Un irlandez s-a ales cu o infecţie puternică a pielii după ce s-a injectat cu propria spermă, arată un raport medical citat de irishtimes.com.

Bărbatul de 33 de ani le-a spus medicilor că şi-a administrat lunar injecţii cu material seminal pentru a-şi „trata” o durere puternică de spate. Cu trei zile înainte de începerea „tratamentului”, bărbatul ar fi ridicat mai multe obiecte grele, se arată în raportul publicat într-o revistă de specialitate.

Medicii l-au analizat din pricina unicității sale, atrăgând un semnal de alarmă cu privire la tratamentele neconvenționale administrate fără cercetare medicală de specialitate.

Irlandezul a recunoscut că şi-a injectat materialul seminal după ce medicii au efectuat un examen fizic şi au o observat că braţul său drept era roşu şi umflat. Până la momentul sosirii la spital, bărbatul îşi administrase deja trei „doze” de spermă, intravenos şi intramuscular. Sperma a rămas, însă, în ţesuturile moi ale braţului, fapt ce a dus la apariţia unei infecţii bacteriene.

Pentru a fi tratată infecţia, medicii i-au administrat bărbatului antibiotice intravenoase.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult