Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă filmată în Galați. Tatăl a 2 copii a fost zdrobit cu bâtele şi înjunghiat în inimă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Episod tulburător în Galaţi, unde un bărbat de 41 de ani a fost ucis de nişte indivizi, care l-au atacat cu sălbăticie.

Rudele spun că ar fi căzut la mijloc, nevinovat, într-un conflict dintre ginerele său şi o grupare de cartier. Imaginile filmate de o cameră de supraveghere au surprins secvenţa, în care bietul om este zdrobit cu bâtele şi atacat cu o armă albă.

Bătaia a avut loc pe o stradă de la marginea Galaţiului, iar motivul de la care a pornit scandalul este neclar. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un individ cu o bâtă în mâna aleargă după alţi trei, iar victima apare în urma lor - înarmată cu un par.

Ce urmează întrece orice imaginaţie.

Bărbatul de 41 de ani îl loveşte pe celalat individ înarmat, iar acesta ripostează cu o armă albă şi îl răneşte. Victima este trântită apoi pe trotuar - unde doi atacatori îl lovesc, parcă turbaţi.

Citește și
masina politie
Un bărbat, tâlhărit în scara unui bloc din Galați. Ce a pățit atacatorul de 24 de ani

Un cunoscut al celui rănit - pune şi el mâna pe o bâtă - şi încearcă să intervină, dar este gonit.

Plin de sânge, cel de 41 de ani nu mai are puterea să se ridice - iar în ajutorul lui vin mai mulţi oameni care sună la 112. Până ajunge o ambulanţă trec aproape zece minute.

Mihai Polinschi, serviciu Judeţean de ambulanţă Galaţi: "Un pacient găsit căzut, în stop cardio-respirator, cu multiple leziuni traumatice şi o plagă înjunghiată-înțepată în zona inimii."

Martor: "Scandal între ei bănuiesc. Au încercat să îl resusciteze vreo 50 de minute."

Bărbatul de 41 de ani a fost resuscitat şi urcat în ambulanţă dar, din nefericire, când a ajuns la spital, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Bătaia este investigată de poliţie şi de Parchet. Niciuna dintre instituţii nu a dat, până acum, informaţii despre incident şi nicio persoană nu a fost reţinută. Există - în schimb - un cerc de suspecţi.

Rudă a victimei: "Vreo patru au fost". Reporter: "Şi ştiţi dacă sunt din zonă, vecini?" Rudă a victimei: "Nu ştim."

Anchetatorii au ridicat înregistrările şi speră că imaginile să îi ajute să dea de atacatori. Din câte se pare, în confruntare au fost implicaţi şi fiul şi ginerele victimei.

Rudă a victimei: "Am înţeles că s-a luat cineva de ginerele lui, s-au auzit ţipete, el a ieşit din curte, a vrut să vadă ce-i şi…"

Bărbatul ucis avea o fată de 16 ani şi un băiat de 18.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult