Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un adolescent este înjunghiat în spate, pe o stradă din Turnu Măgurele. Se plimba cu iubita lui | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

După tragedia de la Craiova, un nou atac șocant asupra unor adolescenți a avut loc în orașul Turnu Măgurele. Un tânăr de 17 ani a fost lovit și înjunghiat în timp ce se plimba pe stradă cu prietena lui.

Incidentul a fost suprins de camerele de supraveghere. După atac, cei doi agresori, de 14 și 16 ani, au fugit. Ei au fost identificați, iar unul dintre ei s-a predat. Celălalt este căutat și la această oră de poliție.

Atacul a avut loc pe o stradă din Turnu Măgurele, la patru dimineața. Băiatul de 17 ani se plimba împreună cu o fată în momentul în care a fost oprit de doi adolescenți. În imaginile suprinse de camerele de surpraveghere din zonă se vede cum tinerii încep să îl alerge, apoi îl prind într-un colț. Un băiat, despre care s-a aflat ulterior că are 14 ani, îl lovește de mai multe ori cu pumnul. Alți adolescenți încearcă să-l despartă de agresori, dar atunci un tânăr de 16 ani îl lovește în spate cu un cuțit pe băiatul cu doar un an mai mare. Camerele de supraveghere îi surprind pe agresori fugind, imediat după incident. Rănit, băiatul de 17 ani îi face semn unui șofer să oprească mașină și îl roagă să îi ducă la spital.

Starea băiatului este stabilă

Băiatul a ajuns la camera de gardă a Spitalului Municipal din Turnu Măgurele cu mai multe răni la spate. Medicii de acolo au luat decizia să-l transporte de urgență cu un echipaj la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Capitală. Aici, a fost internat, inițial, la terapie intensivă, dar starea lui este acum stabilă și a fost mutat la secția de chirurgie, unde este ținut sub observație, însă medicii din București spun că nu va avea nevoie de operație.

Polițiștii vor stabili dacă viața i-a fost pusă în pericol, iar în acest caz, agresorii minori vor fi acuzați de tentativă de omor. Deocamdată, sunt acuzați de lovire sau alte violențe. Nu se cunoaște până acum motivul atacului. Potrivit unor surse din anchetă, unul dintre agresori are antecedente penale. Ar fi comis mai multe furturi, dar nu a fost tras până acum la răspundere, pentru că este minor.

Citește și
Virgil Popescu
Proiectul Hidrocentralei de la Turnu Măgurele-Nicopol, negociat cu bulgarii. Anunțul ministrului Virgil Popescu

Iuliana Ianculescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman: „Cei doi agresori, de 14, respectiv 16 ani, au fost identificați și se efectuează verificări pentru prinderea acestora”.

Pentru găsirea suspecților au fost mobilizați 20 de polițiști de la Inspectoratul de Poliție din Teleorman, Investigații Criminale și de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Între timp, adolescentul de 14 ani a mers la poliție însoțit de tatăl său și de un avocat, la aproape 40 de ore de la incident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult