Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte misterioasă în Vaslui. Bărbat descoperit într-o baltă de sânge, în stația de autobuz

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă învăluită în mister, într-o localitate din Vaslui. Un bărbat de 43 de ani a fost găsit mort într-o staţie de autobuz. Zăcea într-o baltă de sânge, când un trecător l-a zărit şi a sunat imediat la 112.

În scurt timp, mai multe echipaje de la poliţie şi SMURD au ajuns în zonă. Agenţii au început cercetările pentru a descoperi ce s-a întâmplat. 

Mama bărbatului povesteşte că omul a mers miercuri seară să ia apa de la fântână şi a trecut pe la ea. Apoi s-a grăbit să ajungă la magazin, să ia nişte alimente, înainte să se închidă. Dimineaţă însă, femeia a primit teribila veste. Bătrâna spune că băiatul ei era liniştit şi nu avea probleme cu sătenii.

Elena Bodescu, mama victimei: "Aseară am tăiat lemne cu băiatul mai mic. Avea găleţile pentru apa în mâna şi a plecat. A zis că se duce la magazin, că închide. Nu ştiu ce s-a intâmplat aici.”

Localnicii sunt şocaţi de cele petrecute. Nu-şi explică ce s-a întâmplat, având în vedere că omul nu avea patima bautrii şi se înţelegea bine cu toată lumea.

Citește și
politist
Polițistul care a împușcat în cap un șofer, suspendat. Cine este victima împuşcată din greşeală

'' Nu mai era nimeni aici, el era acolo, plin de sânge”, spune o vecină.

La faţa locului a venit şi medicii, dar, din păcate, nu au putut face nimic pentru bărbat. Doctorii spun că omul avea o lovitură la cap.

Deocamdată nu se ştie ce a păţit bărbatul. Autorităţile fac acum cercetări şi nu exclud varianta unei crime

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult