Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte în Fâșia Gaza. Momentul în care un palestinian este împușcat în spate. VIDEO

O înregistrare video postată pe site-ul publicației YNet arată cum o persoană este împușcată în spate în timp ce fuge alături de alți doi bărbați.

Cei de la Ynet susțin că este vorba despre un palestinian pe nume Abd al-Fattah Abd al-Nabi, în vârstă de 18 ani, care ar fi fost împușcat în spate și ucis de soldații israelieni în timpul luptelor de vineri de la granița Israelului cu Fâșia Gaza.

Înregistrarea originală ar fi fost postată pe paginile palestiniene de social media și preluată de Ynet și alte publicații în limba ebraică, precum Haaretz, care mai precizează că tânărul ar fi fost ucis de un lunetist în apropiere de Jabalia.

Palestinienii susțin că băiatul de 18 ani s-ar fi retras din perimetrul aflat între Fâșia Gaza și zidurile de la granița cu Israelul, însă a fost ucis de soldații israelieni.

Citește și
fâșia gaza - 10
Armata israeliană a acționat în forță: 12 morți și 350 de răniți în rândul palestinienilor

Reprezentanții IDF (”Israel Defence Forces”, adică Forțele de Apărare Israeliene, armata Israelului) nu au comentat, deocamdată, veridicitatea acestei înregistrări.

Cel puțin 16 palestinieni au fost uciși, iar alți peste 1400 au fost răniți de armata Israelului în luptele care au avut loc vineri la granița cu Fâșia Gaza (teritoriile palestiniene), potrivit reprezentanților oficiali ai palestinienilor.

Oficialii palestinieni care lucrează în domeniul sănătății au afirmat că 758 de protestatari au fost răniți de focurile de arme ale soldaților israelieni, în timp ce ceilalți au fost răniți de gloanțele de cauciuc sau de inhalarea gazelor toxice folosite de evrei.

Este cel mai sângeros incident care a avut loc în Fâșia Gaza în ultimele luni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult