Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașină vandalizată de un urs brun, într-un parc natural din SUA. Cum a ieșit din confruntarea cu fiara |VIDEO

Un turist a dat peste un urs care îi vandaliza mașina, parcată într-o zonă împădurită. Vehiculul era aproape dezmembrat după întâlnirea cu un urs brun, în căutare de hrană.

 

Întâmplarea a avut loc într-o localitate din statul american Tennessee și a fost relatată, cu imagini, pe rețeaua de socializare TikTok, relatează publicația The Sun.

Vehiculul, un Nissan alb, a scăpat din confruntarea cu ursul brun aproape de dauna totală: geamuri sparte, scaunele și bucăți din bord și tapițerie rupte. Proprietarul a filmat ursul înfometat chiar în timp ce se „înfrupta” din autoturism, dar și urmările evidente.

Bărbatul care era însoțit de mai mulți prietni a strigat, încercând să pună ursul pe fugă.

Citește și
Doi pui de urs, eliberați de jandarmi dintr-un tomberon, în Poiana Brașov |VIDEO
Doi pui de urs, eliberați de jandarmi dintr-un tomberon, în Poiana Brașov |VIDEO

„Mașina mea este absolut distrusă, nu știu dacă se mai poate repara. Biata mea mașină, ia uite cum arată centura, scaunele, cu semne de dinți pe ea, ia uite ce urme adânci a lăsat ursul cu ghearele. O portieră este complet ruptă, nici baterie nu mai am. Îmi duceam copilul cu ea” se aude în videoclip plângându-se americanul.

Nu se știe însă exact când a avut loc incidentul, localizat în rezervația naturală Great Smoky Mountains. În parul Chalet Village trăiesc aproximativ 1600 de urși bruni.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult