Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mascații au descins acasă la femeia din Vaslui care și-a batjocorit vecina cu un cârnat. S-au luat măsuri | VIDEO

Femeia care și-a agresat sexual vecina cu un cârnat riscă arestul preventiv. Polițiștii și procurorii au descins miercuri dimineață în localitatea din Vaslui unde s-a întâmplat grozăvia, la o zi după ce întâmplarea șocantă a devenit publică.

UPDATE. Vecina agresoare și nora ei au fost reținute, după descinderi, sub acuzația de viol și complicitate la săvârșirea aceleiași infracțiuni, arată surse judiciare. Cele două femei vor fi prezentate unui judecător de drepturi și libertăți în vederea emiterii unui mandat de arestare. 

 În timp ce polițiștii și procurorii, însoțiți de mascații de la trupele speciale, adună probe și iau declarații la domiciliul agresoarei din comuna Pușcași, Vaslui, sătenii s-au adunat în fața porții și așteaptă deznodământul. Potrivit unor surse judiciare citate de cotidianul „Vremea Nouă”, agresoarea ar putea fi reținută cel puțin sub acuzația de viol, iar nora ei, cu care a săvârșit fapta, pentru complicitate.

La fel ca și familia victimei, care a acuzat polițiștii din sat că nu au luat nicio măsură împotriva agresoarei care își terorizează vecina de ani de zile, în ciuda plângerilor penale, și sătenii lansează acum aceleași acuzații.

„De ani buni își terorizează vecina pe motiv că ar fi avut de-a face cu bărbatul ei, dar polițiștii de la comună nu au făcut nimic pentru că au fost cumpărați de femeia asta. Muncește în Spania, vara și, cu banii câștigați își cumpără libertatea. Plus că nu a făcut scandal doar cu femeia asta. Mai sunt vreo două familii care au avut scandal cu ea. În schimb, când vine acasă din străinătate, se laudă că nimeni nu-i va face nimic pentru că ea are bani”, povestesc oamenii.

Citește și
ambulanta
Un individ a atacat echipajul unei ambulanțe. Poliția nu l-a escortat deși fusese violent și cu ofițerii, și cu părinții lui

Dacă ceea ce susțin sătenii este sau nu adevărat, urmează să stabilească polițiștii.

De cinci ani, vecina vrea să se răzbune permanent pe femeie, pentru că aceasta ar fi avut o relație în trecut cu bărbatul ei. I-a spart de nenumărate ori ferestrele de la casă, iar din acest motiv familia a fost nevoită să-și zidească două dintre acestea. Acum a reușit să o spargă și pe ultima cu bolovani, dar faptele de violență sunt cu mult mai grave.

Elena H. Este terorizată de vecina ei, Irina A., iar scandalurile au început din nou, recent, după ce agresoarea s-a întors din Spania.

Vecina a vrut să-i introducă un cârnat în vagin

Potrivit familiei, marți, Elena H. mătura frunzele din fața porții sale, iar pe proprietatea ei a năvălit vecina, împreună cu nora ei. Acestea au imobilizat victima apoi au târât-o în casă. Acolo, Irina A și Denisa M. au început să-i aplice mai multe lovituri de pumni și de picioare Elenei, apoi au dezbrăcat-o și au început să o filmeze. Pentru ca umilința să fie totală, cele două agresoare ar fi încercat să-i introducă victimei un cârnat în vagin, ca o lecție să nu mai umble după bărbații altora. De cinci ani de zile, victima are plângeri depuse la poliție pentru distrugeri și pentru amenințări, însă până acum nimeni nu a mișcat un deget în acest caz, arată sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult