Modifica setarile cookie
Toate categoriile

IMAGINI ŞOCANTE. Cina s-a transformat într-o bătaie soră cu moartea. Vecinii nu au recunoscut-o

O femeie de 57 de ani din Brazilia a ajuns în stare gravă la spital, după ce a participat la prima ei cină cu un bărbat cunoscut online. Întâlnirea a avut loc în casa femeii din Rio de Janeiro.

Bărbatul pe care îl cunoscuse online, în vârstă de 27 de ani, a devenit agresiv după ce Elaine a întreţinut relaţii intime cu el.

Femeia a ajuns la Urgenţe cu mai multe coaste rupte, cu nasul spartă, cu ochii umflaţi şi fără câţiva dinţi în gură. Când a preluat-o ambulanta, vecinii nici nu au recunoscut-o.

Agresiunea s-a petrecut în apartamentul femeii, iar vecinii au auzit ţipetele şi au sunat la poliţie. Agenţii au pătruns în locuinţa şi l-au prins pe agresor în timp ce încerca să fugă.

Citește și
crima Botosani
Şi-a ucis prietenul, apoi a plecat beat şi a devastat un spital. "Era foarte cuminte"

Femeia a povestit anchetatorilor că l-a invitat la cină pe bărbat, student la Drept. Îl cunoscuse în mediul online în urmă cu 8 luni şi nu s-a aşteptat nicio clipsa să fie un om violent.

"Vorbeam de multă vreme cu el pe internet, îl considerăm prieten şi am crezut că prietenia noastră poate să evolueze în ceva mai mult", a povestit femeia.

În timpul interogatoriului bărbatul a declarat că era în stare de ebritatea şi nu a realizat ce face. El a mai spus că a suferit o cădere nervoasă, care s-a transformat într-un act de violenţă de neimaginat. A lovit-o pe femeie timp de 4 ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult