Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Imagini dramatice în Gorj. Mai mulți câini au fost găsiți morți pe marginea drumului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este anchetă într-o comună din judeţul Gorj, după ce mai mulţi câini fără stăpân au fost găsiţi morţi la marginea localităţii.

Cel mai probabil aceştia au fost otrăviţi. Primarul spune că nu e pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva, şi nu doar la el în comună, ci şi în sate din împrejurimi, de o săptămână încoace.

Imaginile greu de privit au fost înregistrate în comună Bălănești, nu departe de Târgu Jiu. Sătenii sunt cei care au descoperit rând pe rând câte un câine mort la marginea drumului sau chiar prin grădini.

Primarul povesteşte că cei care au făcut aşa ceva, nu s-au oprit la o singură localitate.

Ovidiu Pungan, primar comuna Bălănești: "Este urât ce s-a întâmplat, nu este numai pe raza localităţii Bălăneşti, au fost în trei comune, Bălăneşti, Muşeteşti Crasna, din punctul meu de vedere, suntem oameni, chiar dacă sunt suflete nevinovate nu trebuie recurs la un asemenea gest. Nu este prima dată când s-au întâmplat asemenea lucruri". Inspectori de la Direcţia Sanitar Veterinară au luat probe pentru a stabili cauza morţii animalelor.

Citește și
pisica
Asociaţie de protecţie a animalelor: Numărul animalelor abandonate a crescut dramatic în ultima vreme

Victor Tuhașu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: "În şanţul de colectare a apei pluviale a drumului judeţean, cât şi la liziera pădurii din imediata apropiere au fost identificate cadavrele a patru câini fără stăpân. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal, continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a animalele cu intenţie, fără drept".

Dacă vor fi găsiţi, făptaşii risca până la un an de închisoare sau o amendă penală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult