Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hoțul care a găsit o femeie moartă în casa pe care voia să o jefuiască. Ce se afla lângă cadavru

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste macabră la Ploieşti. Un hoţ a anunţat la Poliţie că a intrat într-o casă cu intenţia de a fura ceva, dar a găsit înăuntru un cadavru mumificat, iar poliţiştii l-au însoţit la adresa cu pricina şi au constatat că întreaga poveste este reală.

Mai mult chiar, lângă trupul femeii care a murit, se pare, în urmă cu un an a fost găsit şi scheletul unui câine.

Vecinii femeii de 41 de ani care locuia în acea casă spun că sunt deja doi ani de când n-au mai zărit-o prin curte. Ştiau că e o persoană dificilă, care nu primea pe nimeni în vizită, nici măcar rudele.

Oamenii au crezut că a plecat la muncă în străinătate şi nu au încercat să afle amănunte. Acum nu le vine să creadă că de atâta amar de vreme femeia zăcea fără suflare într-o cameră de la etajul imobilului.

Bărbatul de 33 de ani care a găsit cadavrul a mărturisit că a intrat în casa în noaptea de sâmbătă spre duminică. În timp ce scotocea după lucruri de valoare, a dat peste macabra privelişte.

Citește și
furt bancomat
Un hoţ proaspăt eliberat din închisoare a încercat să fure dintr-un bancomat din Ploieşti

A fugit ca din puşcă, însă abia luni dimineaţă a mers la poliţie. Şi nu la cea din Ploieşti, ci la Moreni, de unde este el.

Acum cei de la serviciul de medicină legală vor încerca să afle cauza morţii femeii dar şi cu cât timp în urmă a survenit decesul. Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal pentru tentativa de furt şi ucidere din culpă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult