Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Hotelul groazei în care, în ultimii 15 ani, clientele erau violate de manager. Toate victimele erau în stare de ebrietate

Un bărbat în vârstă de 45 de ani este acuzat că s-a folosit de poziția sa de conducere din cadrul unui hotel de renume din Londra pentru a viola și agresa sexual mai multe femei.  

Ororile au avut loc în ultimii 15 ani. În total, cinci femei susțin că au fost agresate sexual, ba chiar violate de managerul hotelului.

Ahmed Fahmy se pare că ar fi agresat turiste în mai multe locații din cadrul lanțului hotelier.

Procurorii au susținut că prima infracțiune a avut loc în anul 2008, când Fahmy era managerul unui hotel Hilton din nord-vestul Londrei.

„O reclamantă stătea într-un hotel unde pârâtul lucra ca manager. Acesta i-a cerut să își scoată cizmele, după care a început să îi maseze picioarele și a încercat să o sărute", a spus procurorul Jyothi Somavarapu în fața instanței.

Reclamanta a raportat infracțiunea la poliție, însă bărbatul nu a fost niciodată urmărit penal.

Citește și
florin marin
Tânărul român care s-a logodit cu patronul unui hotel de lux, după ce fostul soț, un preot, a murit. „Îmi plac cadourile”

O altă infracține a fost raportată în 2022, de o turistă care spune că a fost agresată sexual în timp ce era sub influența băuturilor alcoolice.

„Inculpatul a dus-o într-o cameră de hotel, unde ea era cazată și el lucra. Se pare că i-a supt degetele de la picioare. Ea s-a întors în stare de ebrietate și el a agresat-o sexual”, a spus procurorul, conform Mirror.

În plus, el mai este acuzat că a violat două turiste de 18 ani, din Norvegia, după ce acestea s-au întors noaptea la hotel, după o ieșire în oraș. Ca și în cazul ultimei infracțiuni, bărbatul este acuzat că și-a manifestat fanteziile sexuale cu victimele lui.

„El a recunoscut că a avut relații sexuale cu una dintre femei, dar spune că a fost consimțit și neagă că a supt picioarele reclamantelor", conform procurorilor.

Ultima infracțiune comisă de bărbat ar fi avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Hotelierul, care se află acum în arest preventiv, neagă toate infracțiunile. El a recunoscut în schimb că a avut relații sexuale consimțite cu unele dintre reclamante.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult