Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Fostul polițist Eugen Stan este suspect principal în alte 4 dosare de agresiune sexuală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ancheta în cazul fostului polițist de la rutieră, acuzat de numeroase agresiuni sexuale asupra unor copii, în Capitală, continuă cu o nouă audiere. Eugen Stan va ajunge, din arest, din nou în fața procurorilor Parchetului General.

Serviciul omoruri a preluat recent alte 4 dosare de agresiune sexuală, cu Eugen Stan ca principal suspect.

Procurorii au în vedere alte 8 dosare, care sunt în instrumentarea parchetelor de sector și care vorbesc de același tip de infracțiune, agresiune sexuală și perversiuni.

Se pare că și modul de acțiune în acest dosar este asemănător cu cel al lui Eugen Stan și putem crede că aceste infracțiuni noi ar fi fost comise în același loc, pe aceeași rază de acțiune a fostului polițist de la Rutieră.

Mai exact, el ataca pe drumul către casă sau serviciu, pe străzile din sectoarele 5 și 6. El alegea locuri care aveau intrări mai ferite de străzi principale și acționa asupra victimelor care intrau neînsoțite în scări de bloc, în zona lifturilor, acolo unde el credea că nu este văzut de nimeni.

Citește și
eugen stan, politist suspect pedofilie
Polițistul Eugen Stan putea fi prins mai devreme, dar a fost acoperit. Concluziile raportului corpului de control al MAI

În cazul acestor 8 dosare pe care procurorii le au în vedere, se pare că aceștia vor cere și o expertiză ADN, pentru a se lămuri dacă Eugen Stan este autorul infracțiunilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult