Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie îngropată de vie într-o pădure din Rusia. Victima a murit în chinuri groaznice

O femeie a fost îngropată de vie într-o pădure din Rusia. Femeia de aproximativ 40 de ani, încă neidentificată, a fost imobilizată până la gât în pământ și așa și-a găsit sfârșitul.

Victima a fost descoperită într-o pădure între Sankt Petersburg și suburbia Yuntolovo, unde locuiesc peste 10.000 de persoane, de către un bărbat care se plimba prin pădure. Macabra descopere a avut loc în urmă cu o lună, dar a fost făcută publică de abia acum, potrivit The Mirror.

Femeia nu a fost încă identificată, era îmbrăcată într-un trening și avea un lanț de aur într-un buzunar.

Primele concluzii ale medicilor legiști arată că fusese îngropată de vie, cu aproximativ șapte zile înainte de a fi descoperită.

Femeia a avea răni la cap și fusese lăsată să moară la aproximativ 500 de metri de o autostradă care lega orașul de suburbie.

Citește și
ursoaica
VIDEO. O ursoaică și puiul ei, împușcați de soldați ruși după ce s-au urcat pe un submarin nuclear

Nu este primul caz de acest fel, arată sursa citată. La începutul acestei luni, o altă femeie a reușit să scape din groapa unde fusese aruncată, după ce ar fi fost bătută de mai mulți vecini beți.

Nina Rudchenko, în vârstă de 57 de ani, a rămas cu traume groaznice după calvar – inclusiv nasul și falca rupte.

Nina se afla acasă la ea în satul Maryanske din Ucraina, iar la un moment dat doi frați beți au pătruns în casa ei.

Frații, despre care se crede că ar fi în vârstă de 27 și 30 de ani, ar fi bătut-o cu o bâtă de baseball și au torturat-o timp de două ore, până când a leșinat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult