Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeie în stare gravă la spital, după ce a căzut într-o afumătoare improvizată

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie din judeţul Iaşi este internată în stare gravă, după ce a căzut într-o groapă cu foc, de fapt o afumătoare rudimentară, improvizată în curte.

Victima a suferit arsuri grave pe mâini şi abdomen. Acum este monitorizată cu atenţie de medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Accidentul nefericit s-a petrecut în comuna Dobrovăţ. Femeia în vârstă de 68 de ani abia tăiase porcul şi improvizase în curte o afumătoare pentru pregătirea cărnii. La un moment dat, s-a împiedicat şi a căzut în groapa cu foc, dar a suportat durerea până a doua zi, când copiii ei au cerut ajutor de la o localnică.

Femeia a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu mai multe arsuri pe corp.

"A fost diagnosticată cu arsuri de gradul 2, 3 şi 4 pe o suprafaţă de 30%, la nivelul toracelui, abdomenului şi memebrelor. A fost evaluată în urgenţă şi a fost internată în clinica chirurgie plastică şi arsuri", a explicat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iaşi.

Citește și
scandal
Incident înfiorător, într-o comună din judeţul Iaşi. Un bărbat şi-a incendiat partenera

Aici, pacienta a fost operată şi apoi a fost transferată la terapie intensivă. Potrivit doctorilor, până la externare, femeia trebuie să mai treacă prin proceduri medicale de chirurgie plastică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult