Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia care s-a căsătorit cu o fantomă a divorțat și a devenit călugăriță. „Mă voi întoarce la Dumnezeu și la abstinență”

O femeie care s-a căsătorit cu spiritul unui soldat victorian mort a devenit acum călugăriță.  

Căsătoria cu o fantomă s-a dovedit a fi o experiență atât de traumatizantă pentru ea, încât aceasta a decis să caute o viață de celibat într-o mănăstire.

Femeia din Oxfordshire, Anglia, s-a căsătorit în anul 2021 cu Edwardo, fantoma unui soldat victorian, după ce spiritul bărbatului ar fi apărut în casa ei, după cum aceasta susține.

„Căsnicia” lor nu a durat prea mult însă. După mai multe acuzații de infidelitate, Brocarde, în vârstă de 40 de ani, a decis să pună capăt relației vara trecută. Ea a apelat chiar la un ritual de exorcizare în acest sens, pentru că „fostul soț” o bântuia.

Hotărâtă să pună capăt definitiv relației cu fantoma, femeia s-a călugărit și a depus un jurământ de celibat.

Citește și
fantoma
O fantomă dintr-un castel din secolul al XII-lea, surprinsă într-o înregistrare când strigă după ajutor | VIDEO

„Să devin călugăriță este de fapt ultima mea încercare de a mă elibera. Dacă nu va funcționa, atunci nu știu ce voi face", a spus ea, conform Mirror.

Aceasta spune că și-a dat seama că „fostul ei soț” nu o putea agasa cât timp ea se afla la biserică, iar astfel a luat decizia de a se călugări.

„Sunt la capătul răbdării. Edwardo a aruncat în aer televizorul când a văzut nunta noastră pe Gogglebox. Nu vrea să se apropie de biserici sau de preoți, așa că sper că îi este frică și de călugărițe. El a urât gândul că mă întâlnesc cu bărbați adevărați, așa că poate că va fi mulțumit și se va odihni în sfârșit în pace dacă mă voi întoarce la Dumnezeu și la o viață de abstinență”, a spus ea pentru NeedToKnow.co.uk.

„Nu știu cum mă voi descurca cu abstinența. Sunt o persoană foarte pasională. Nu sunt sigură că rugăciunea va fi un substitut potrivit. De asemenea, mă îngrijorează puțin faptul că voi fi limitată la un singur loc. Sunt un spirit liber și nu sunt sigură ce părere au călugărițele. Cred că voi fi călugărița obraznică”, a mai spus ea. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult