Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Explicația șocantă a medicilor pentru o femeie care a pierdut 22 de sarcini. ”Am nevoie de răspunsuri”

O femeie din Marea Britanie trece prin clipe cumplite după ce a aflat că a pierdut cea de-a 22-a sarcină, într-o încercare dureroasă de a avea un copil.

Kerry Hutchinson și-a îngropat trei copii, a participat la două dintre înmormântările acestora, iar în cei 16 ani în care a încercat să aducă pe lume un bebeluș a pierdut 22 de sarcini.

Medicii i-au spus, în schimb, că este perfect sănătoasă, însă ”foarte ghinionistă”.

Kerry a visat dintotdeauna să devină mamă și a suferit ani la rând pentru că nu a putut aduce pe lume un copil. Acum, femeia în vârstă de 35 de ani încearcă să afle răspunsuri de la medici pentru a-și da seama care este cauza.

Unul dintre răspunsurile acestora, spune femeia, a înfuriat-o la culme. ”Observ că ai avut ghinion”, i-a spus, cu nonșalanță, un medic.

Citește și
elena udrea
Udrea: ”Mă întorc în ţară, dar acum vreau să stau în Costa Rica pentru că e cald şi pentru linişte”

”Nu voi renunța niciodată. Am nevoie de răspunsuri pentru a afla de ce toți copiii mei au murit”, susține Kerry, care a reușit să-și țină unul dintre bebeluși doar pentru 12 ore în brațe, scrie Daily Mail.

La un control postnatal după ce și-a pierdut copilul, medicii au aflat că avea cancer de col uterin.

După mai multe operații, medicii i-au sugerat femeii să încerce în continuare să aibă un copil, dar au avertizat-o că toți se vor naște prematur. Deși a pierdut toate sarcinile, medicii îi spun în continuare că nu este nimic în neregulă cu ea.

După zeci de tratamente, femeia a reușit să aducă pe lume și al doilea copil, dar a murit la doar 22 de săptămâni, totul după ce a născut prematur un copil deja mort.

În ciuda tuturor durerilor suferite, femeia și logodnicul ei nu vor să se lase bătui încă, dar sunt în căutarea unui tratament și ale unor explicații din partea medicilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult