Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi frați în vârstă de 3 luni și 1 an au murit arși de vii în casă. Mama lor era la cumpărături

Your browser doesn't support HTML5 video.

Film de groază în Târgu Mureș. O fetiță de numai trei luni și un băiețel de un an au ars de vii în casă. Alături de ei se afla și fratele lor de 4 ani.

 

 

Acesta nu a știut ce să facă pentru a-i salva pe cei mici, dar a reușit să fugă din calea flăcarilor. Mama copiilor plecase la cumpărături și îi lăsase singuri acasă. Când s-a întors, a intrat în stare de șoc.

 

Vecinii au sunat la 112 când au văzut căsuța sărăcăcioasă arzând. Știau că frățiorii sunt înăuntru și au sărit să-i salveze, însă flăcările uriașe i-au ținut la distanță. Până să ajungă pompierii, cămăruța în care dormeau cei doi copii mici s-a făcut scrum.

„Făcea foc cu lemne. Am încercat să scoatem copiii, dar n-am putut. Focul era la ușă, am aruncat cu galeți de apă. Am încercat tot posibilul, am încercat să intrăm cu pătura, dar n-am reușit”, a spus o vecină.

O fetiță de 3 luni și băiețelul de un an n-au avut nicio șansă. În schimb, fratele lor ceva mai mare a reușit să iasă.

„Am intervenit pentru extragerea victimelor din interior, imediat după pătrundere, am identificat două victime carbonizate”, au transmis pompierii.

Mama și băiețelul supraviețuitor au ajuns la spital. Femeia în vârstă de 20 de ani a suferit un atac de panică în clipa în care și-a văzut ceilalți copii morți. Îi creștea singură pe cei trei pentru că tatăl este plecat la muncă în Germania.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult