Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi copii s-au filmat torturând un câine și au postat imaginile online. Acum sunt cercetați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incident șocant, petrecut în Buzău și în care sunt implicați doi copii i-a atras atenţia chiar şi ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Minorii au postat pe internet un video în care torturează un câine. Surprinzător, patrupedul a scăpat cu viaţă iar acum a fost preluat de o organizaţie de protecţie a animalelor din Bucureşti.

Băieții au 13 și 16 ani și sunt din localitatea Vadu Soreşti. Au stropit câinele cu un material inflamabil, apoi a urmat inevitabilul. Bietul animal a luat-o la fugă pe străzi. Mândri de vitejia manifestată, puștii au încărcat clipul pe internet. Poliţiştii şi mai multe asociaţii pentru protecţia animalelor s-au sesizat.

Poliţiştii din comună au recuperat câinele și l-au predat unei organizaţii de protecţie a animalelor din Capitală. Animalul primește îngrijiri pentru multiple arsuri.

Minorii sunt cercetaţi penal pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, iar medicul veterinar din comună a primit sarcina de a verifica și starea de sănătate a celorlalte vietăți din gospodăriile lor.

Citește și
nevazator
Un nevăzător a alergat cinci kilometri cu ajutorul unei aplicații dezvoltată alături de Google

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult