Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi adolescenți au murit în Timiș. Șoferul începător mergea cu viteză și a intrat într-un stâlp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vieţile a doi adolescenţi au fost curmate tragic, într-un accident petrecut în judeţul Timiş. Victimele, doi băieţi de 14 şi 15 ani, au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp de beton. Alţi trei prieteni au ajuns la spital.

Cei cinci tineri au ieşit miercuri seară târziu să se plimbe cu maşina, iar la volan era cel mai mare dintre ei, un băiat de 18 ani. Potrivit poliţiştilor, mergeau însă cu viteză prea mare, iar şoferul era începător, aşa că la un moment dat au intrat în stâlpul de beton. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul s-a rupt şi a căzut peste maşină. Echipajele de salvare ajunse la faţa locului au tăiat bucăţi din caroserie pentru a-i scoate pe băieţi. Pentru cei mai mici dintre ei nu s-a mai putut face nimic.

Ceilalţi - şoferul şi doi tineri de 17 ani - au suferit traumatisme şi au fost duşi la spital. La faţa locului a fost adusă şi o macara, pentru ridicarea stâlpului de pe autoturism. După tragedie a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult