Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea făcută de un cuplu în peretele casei pe care abia au cumpărat-o. „Ne-am dorit să nu o fi deschis”

Un cuplu a rămas șocat după ce au descoperit o valiză în pereții casei lor pe care o renovau, scrie DailyStar.  

Cuplul postează online filmuțele cu update-uri ce țin de renovarea casei pe care au cumpărat-o recent. În timp ce modernizau propietatea, cei doi au găsit un spațiu îngust - care prezenta două uși și o perdea pentru a intra în el.

În timp ce femeia a presupus că era un spațiu pentru depozitare, a observat că o parte din el era blocată și și-a luat lanterna pentru a verifica din nou, moment în care a observat o valiză argintie ascunsă în spate.

Într-un clip, care are peste 1,2 milioane de vizualizări, femeia a explicat: „Nu am crezut că este un cadavru. Câinele meu a venit în acel moment și se purta un pic ciudat. Cred că era un pic speriat să vadă ce era acolo, dar nu era nevoie să fie, pentru că erau doar niște dulciuri vechi, o trusă de cusut, un creion și nimic ieșit din comun”.

Citește și
Descoperire
Descoperirea istorică făcută de un fermier după ce a lovit o piatră în timp ce ara. Ce a scos din pământ. FOTO

Apoi au descoperit că în valiză se mai afla una mai mică, unde se afla o păpușă „înfricoșătoare" legată cu o curea. Femeia a adăugat: „În interiorul acestei valize era o păpușă ciudată, vreau să spun, nu este dintr-un film de groază sau ceva ieșit din comun, dar este o păpușă cu adevărat ciudată. Cred că ar putea fi o piesă de colecție”.

Păpușa avea ochi mari și albaștri și o rochie roz de modă veche - dar fanii se tem că ar fi trebuit să fie lăsată în pace. Un utilizator a spus: „Trebuie să o găsiți pe fata de pe tiktok care are grijă de păpușile bântuite, pentru că în niciun caz nu aș dormi cu ea în casa mea”.

Un altul a adăugat: „Nu, nu. Păpușa aia e acolo cu un motiv." Un al treilea a comentat: „Ține-ne la curent cu ce ai trezit, te rog".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult