Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire terifiantă în cazul bebelușului mort. Procurorii cer ajutorul populației

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire terifiantă a legiștilor în cazul bebelușului mort, găsit în penultima zi a anului trecut, pe banda de sortare a deșeurilor de la Dragomirești-Vale, în județul Ilfov.

Anchetatorii spun că fetița a fost ucisă violent, la scurt timp după ce a văzut lumina zilei.

Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Medicii legiști și anchetatorii sunt șocați, după ce au constatat că micuța a avut parte de un sfârșit violent imediat după naștere.

Legiștii mai spun că această naștere a fost una naturală, neasistată de un medic, cel mai probabil acasă. La scurt timp după ce a văzut lumina zilei, copilul a avut parte de o moartea violentă.

Practic, spun legiștii, a fost ucisă cu mai multe lovituri, posibil cu corpuri dure. Cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov încearcă acum să dea de urma criminalului. Este posibil să fie chiar mama nou-născutei, care, dacă a comis această faptă, riscă până la 5 ani de închisoare. Iar dacă se va dovdei că această atrocitate a fost comisă de altcineva, pedeapsa pe care o riscă este mult mai mare.

Citește și
bebelus, rusia, ivan, Magnitogorsk,
Povestea bebelușului care a rezistat 36 de ore la -23 de grade Celsius

Deocamdată, procurorii și polițiștii nu au prea multe informații care să ducă la autor. Tocmai de aceea, biroul de presă al Parchetului General a anunțat într-un comunicat că are realmente nevoie de ajutorul populației, în special de la cei din sectorul 1.

Cercetările făcute până acum au stabilit că resturile menajere care au ajuns împreună cu trupul copilului provin din acest sector, care este destul de mare. Cei care au informații despre acest caz sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe poliția.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult