Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire macabră în cazul a doi frați din Constanța dispăruți de o săptămână

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini macabre în satul Ghindărești, din județul Constanța, unde doi fraţi de 62 și 65 de ani au fost găsiţi carbonizaţi în casa în care locuiau.

Anchetatorii spun că tragedia s-a petrecut cu cel puţin o săptămână în urmă dar, pentru că focul a ars mocnit, niciun vecin nu a putut să-şi dea seama de tragedie.

Un vecin care a mers în vizită la cei doi fraţi a făcut descoperirea. Nu îi mai văzuse de aproape 10 zile şi s-a îngrijorat. În camera în care se aflau fraţii totul era ars complet.

Un sistem electric de încălzire improvizat de cei doi a dus la această nenoricire. Primele indicii arată că focul a ars mocnit, iar cei doi ar fi murit intoxicaţi cu monoxid de carbon. O anchetă este în curs de desfăşurare.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanța: ”Poliţiştii din cadrul IPJ Constanța efectuează cercetări cu privire la 2 persoane de 62 şi 65 de ani. În urma efectuării necropsiei poliţiştii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment.”

Citește și
scandal
Răzbunarea pusă la cale împotriva fratelui l-a trimis direct la Psihiatrie. Ce a vrut să facă

Cei doi bărbaţi nu erau căsătoriţi şi nici nu aveau alte rude. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult