Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperire înfiorătoare într-un apartament din Bacău. Două femei moarte erau întinse pe pat. Primele concluzii ale anchetei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Descoperire înfiorătoare într-un bloc din Bacău. Două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte, ieri dimineață, în apartamentul în care locuiau împreună.

Mama în vârstă de 69 de ani era un fost medic diabetolog. Fiica ei avea 46 de ani. Din primele informații, se iau în calcul ipotezele sinuciderii, sau a unei crime urmate de sinucidere.

Descoperirea macabră a fost făcută într-un apartament din centrul orașului Bacău, în care locuiau două femei - mamă și fiică.

Pompierii au spart ușa, după ce vecinii, alertați de mirosul neplăcut, au sunat la 112.

Locatarii au început să se îngrijoreze acum două săptămâni, când au simțit pentru prima dată mirosul și, inițial, au încercat să ia legătura cu proprietarii.

Femeie: „Am mers la poliţie, jos, au zis să mai aşteptăm, au zis că poate e de la un animal. Nu se mai putea locui, mirosul e foarte pătrunzător, îţi simţi buzele, limba.”

Citește și
crimă vaslui
Femeia care și-a ucis fiul de 5 ani, apoi l-a gătit și l-a mâncat, aptă pentru a fi judecată. Mărturia tatălui copilului

Bărbat: „Am dat mesaje şi fetei, duminică spre luni, n-am primit nimic. La fel, şi telefoane, am dat şi eu şi vecina, şi poliţia, nimic. Când au spart uşa, a ieşit aşa un fum, un miros. Am fugit pe scări, n-am putut suporta. Le-a găsit pe amândouă în pat, în sufragerie, una cu punga pe față.”

Vecinii spun că cele două femei erau foarte retrase. Mama, în vârstă de 69 de ani, era un fost medic diabetolog, șef de secție la Spitalul Județean din oraș. Fiica ei, de 46 de ani, se mutase din București în apartamentul din Bacău, în urmă cu mai bine de 15 ani, după un divorț.

Femeie: „Erau mai introvertite nu vorbeau chiar deloc, dacă te întâlneai cu ele la lift, nu urcau împreună.”

Bărbat: „Erau nişte persoane retrase, nu erau comunicative, o fi având depresie... una.. dar amândouă? Ultima dată le-am văzut în faţa blocului, veneau cu două trolere, sunt vreo două săptămâni jumate, trei săptămâni.”

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult