Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată „omul elefant”. Un bărbat cu o tumoare imensă și-a botezat nasul „John” | FOTO

Un bărbat care a dezvoltat o excrescență imensă pe nas a mers la o clinică estetică pentru a se opera.  

Bărbatul în vârstă de 64 de ani s-a confruntat an la rândul cu probleme de piele. Veteranul a fost diagnosticat, în urmă cu 10 ani, cu rozacee, o afecțiune a pielii care provoacă roșeață și sensibilitate.

Inițial bărbatului i-au apărut mai multe umflături roșii pe față, după care a început să i se umfle și nasul. Tratamentul pe care îl avea nu a dat roade.

Cu timpul, nasul lui a început să se umfle din ce în ce mai mult. El chiar și-a numit nasul John, după John Merrick din drama The Elephant Man din 1980.

„Oamenii nu puteau să nu se uite. În timpul pandemiei m-am retras și, când s-a terminat, pur și simplu nu mai puteam face față întâlnirilor cu oamenii. Mi-am încheiat afacerea pentru că aveam impresia că clienții se holbau la nasul meu", a povestit bărbatul, conform DailyStar.

Citește și
masina strivita
Mașină călcată în picioare de o turmă de elefanți, după ce șoferul a lovit un pui pe o autostradă din Malaezia. FOTO

Bărbatul a refuzat să mai iasă din casă. Singurele momente când ieșea în lume era atunci când se plimba cu motocicleta și avea fața acoperită de cască.

„A devenit mult mai rău și mult mai vizibil până când, în urmă cu doi ani, am început să mă simt ca un ciudat. În izolarea mea, mi-am numit nasul John, după John Merrick din The Elephant Man", a spus el.

„Am început chiar să fac cumpărături seara târziu, când erau mai puțini oameni prin preajmă”, a spus el.

La sfatul fiicei sale, bărbatul a mers la un medic particular. Abia atunci a fost diagnosticat cu rinofima de deformare nazală.

„M-am gândit să merg în Turcia, din motive de costuri, dar m-am gândit că, cu norocul meu, probabil că voi găsi un doctor dubios și că îmi va cădea nasul pe drumul spre casă", a povestit el.

În cele din urmă, bărbatul a fost supus unui tratament cu laser pentru a i se îndepărta excesul de țesut cutanat din jurul nasului 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult