Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată bărbatul care a supraviețuit trei luni cu pește crud și apă de ploaie. A trăit pe mare alături de câinele lui FOTO

Un marinar australian care a mers trei luni în derivă pe Oceanul Pacific a povestit experiența care i-a marcat viața. El a supraviețuit trei luni pe mare, doar el și câinele său.  

El a trăit cu pește crud și a băut apă de ploaie. Bărbatul în vârstă de 54 de ani și câinele său pe nume Bella au fost salvați după trei luni petrecute pe apă.

Ei au fost salvați de un trauler mexican care, din întâmplare, a observat vasul pe care se afla Timothy Lyndsay Shaddock și câinele său.

„Mă simt bine. Mă simt mult mai bine decât mă simțeam, vă spun eu", a declarat Shaddock într-o conferință de presă, după ce a ajuns pe uscat în portul Manzanillo, la aproximativ 790 de kilometri vest de Ciudad de Mexico.

„Căpitanului și companiei de pescuit care mi-au salvat viața le sunt foarte recunoscător. Sunt în viață și chiar nu credeam că voi reuși să supraviețuiesc", a spus el, conform CNN.

Citește și
naufragiu
Naufragiu în Marea Mediterană. Două persoane au murit, iar alte 20 sunt date dispărute

Shaddock, care s-a descris ca fiind o persoană căreia îi place singurătatea, a declarat că aventura sa a început în luna mai, când el și Bella au pornit într-o lungă expediție de pescuit din Marea Cortes, Golful California.

Destinația lor finală a fost Polinezia Franceză - o călătorie de 6.000 de kilometri. Vasul său a fost însă avariat de o furtună câteva săptămâni mai târziu. Shaddock și Bella au ajuns astfel să meargă în derivă pe mare, având puține speranțe de viață.

Cei doi au fost în cele din urmă reperați în estul Oceanului Pacific, la peste 1.200 de mile de uscat.

Echipajul vasului, condus de căpitanul Óscar Meza Oregón, i-a oferit lui Shaddock îngrijiri medicale, apă și hrană, potrivit Grupomar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult