Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit o femeie să-și salveze nepoata care era pe punctul de a cădea de la balcon

O femeie din China și-a salvat nepoata de trei ani, care era pe punctul de a cădea de la balcon, de la o înălțime de aproape 20 de metri.

Aceasta a alergat pentru a o prinde pe cea mică, care alunecase printre barele de metal de la balconul etajului șapte al unui bloc dintr-un complex rezidențial, informează Mirror. În tot acest timp, mai mulți martori au filmat momentul salvării copilului și au apelat serviciile de urgență. Bătrâna a ținut-o pe fată, până la sosirea pompierilor, care au reușit să le salveze pe amândouă. În imaginile surprinse, se observă cum un pompier încerca să o scoată pe fată dintre bare.

După ce a fost salvată, fetița a fost dusă la spital, pentru un control medical amănunțit, unde s-a descoperit că este teafără. Potrivit autorităților, femeia gătea și nu și-a dat seama că nepoata s-a dat jos din pat și s-a dus pe balcon. „Eram aici și a urcat pe balcon de una singură. Nu am avut nicio idee, până mi-am dat seama că nu făcea niciun zgomot. M-am întors și am văzut-o acolo. M-am speriat de moarte”, a povestit bunica copilului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
italia
Un tânăr în stare gravă după ce balconul în care se afla s-a prăbușit. Ce încerca să facă

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult