Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă șocantă în Iași. Un pensionar și-a omorât concubina și a stat o săptămână cu cadavrul în casă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste înfiorătoare la Iași. Un pensionar de 71 de ani este acuzat că și-a ucis în bătaie parteneră, apoi a stat o săptămână cu trupul în casă.

Anchetatorii au descoperit că biata femeie s-a sufocat. Cel acuzat că i-ar fi luat viața ar putea sta 20 de ani după gratii. 

Vecinii spun că suspectul şi victimă, cu 8 ani mai mică, se certau frecvent. Oamenii s-au îngrijorat când nu au mai auzit zgomote din locuinţa celor doi.

Anchetatorii spun că bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu partenera lui şi ar fi lovit-o fără milă. Deşi femeia a murit, el nu a anunţat autorităţile şi a ţinut cadavrul în casă o săptămână.

Pensionarul i-a spus unui nepot ce a făcut.

Citește și
Dan Pătatu
Dan Pătatu, ucis în apartamentul din Onești, a fost înmormântat. Oamenii sunt revoltați: ”Nu iau măsuri”

Mihaela Apostol, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: "A lovit-o în mod repetat pe concubina lui, de 63 de ani, cu o curea cu cataramă."

Cazul a ajuns pe masa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Individul a fost audiat, apoi transportat la Institutul de Psihiatrie Socola, pentru expertiză medicală. Dacă se va dovedi că a avut discernământ, bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult