Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă produsă într-o tăcere totală în Arad. Autorul, un bătrân de 78 de ani, s-a sinucis la scurt timp

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă urmată de sinucidere a șocat o comună liniștită din județul Arad. După ce și-a omorât soția, un bărbat de 78 de ani a încheiat și el socotelile cu viața.

Trupurile au fost descoperite chiar de fiul lor, întors de la muncă.

Localnicii spun că bătrânul a început să se comporte ciudat acum câțiva ani, după ce fiul său ar fi provocat un accident rutier.

Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Crima s-a petrecut într-o tăcere totală, spun vecinii. După ce și-a omorât soția cu 6 ani mai tânără, în casă, bătrânul i-a scos trupul în curte, aproape de locul unde apoi și-a pus și el capăt zilelor. Întors de la muncă, fiul lor a descoperit scena îngrozitoare.

Vecină: „Am fost în curte la băiat, l-am auzit urlând și m-am dus să văd ce s-a întâmplat. A dat telefon și a venit poliția”.

Citește și
Henriett Toth
Cine a ucis-o pe pe Henriett Toth, femeia găsită moartă într-un geamantan. Noi detalii șocante privind crima din Oradea

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: „La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Investigații Criminale împreună cu procurorul criminalist în vederea efectuării de cercetări la fața locului. Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Medicina Legala în vederea efectuări autopsiei”.

Înainte să-si ia viata, bătrânul a vandalizat toată casa. Pentru că fiul a sesizat ca lipsesc două televizoare, polițiștii le-au cautat inclusiv în fântâna din gospodărie, insă nu le-au gasit.

Vecinii spun că cei doi aveau un trai liniștit. Însă bătrânul s-ar fi schimbat după ce fiul a făcut un accident rutier, acum câțiva ani.

Localnic: „El de când a avut băiatul lui accident de atunci... din câte am auzit... acum ce poti să zici. A rămas toată lumea șocată la vârsta care o au, ce poți să zici, păcat, mare păcat”.

Anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei și continuă cercetările pentru a face lumină în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult