Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă într-o fermă din Iași. Un bărbat a fost atacat cu toporul de un coleg de muncă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liniștea unei comunități din județul Iași a fost tulburată de o crimă.

Un individ de 30 de ani s-a transformat în călău pentru un bărbat alături de care muncea la o fermă. După ce s-au cinstit bine, și-a amintit de probleme vechi pe care le avea cu victima și a atacat-o cu cruzime.

Rănit grav la cap, omul nu a mai putut fi salvat. Scenele sângeroase au avut loc în miez de noapte într-o fermă de animale din comuna Scânteia, judeţul Iaşi. Primele date arată că mai mulţi indivizi, care lucrau ca zilieri acolo, ameţiţi de alcool, s-au luat la ceartă. Între cei doi protagonişti ar fi mocnit vechi probleme rămase nerezolvate, iar muncitorul de 30 de ani l-a atacat pe cel de 56 cu un topor de mici dimensiuni.

Bătrână: "Am auzit şi eu că l-a omorât pe loc. I-a tras două lovituri. Treceau salvarea, mașinile. Erau multe? Vreo 3-4. Păcat şi de unul şi de altul".

Victima a fost găsită fără suflare de salvatori, care s-au văzut nevoiţi să constate decesul.

Citește și
Italia
Italia înregistrează cel mai mare număr de decese din cauza pandemiei: peste 64.000 de morţi

Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași: "A fost găsit într-o șură, cu o plagă tăiată la nivelul capului, provocată de o armă albă. Pacientul era în stop cardio-respirator, de mai mult de o oră, astfel încât echipajul SMURD nu a putut decât să declare decesul".

Oamenii din localitate spun că nu este pentru prima oară când se ajunge la scandal în ferma respectivă, dar lucrurile nu au luat niciodată o astfel de turnură.

Băiat: "Asta e totul din cauza băuturii. Ce să le facem? Ei şi-au ales soarta, nu noi".

Suspectul a fost identificat şi încătuşat. Luni, el va fi dus în fața magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat pentru crimă, bărbatul riscă să stea până la 25 de ani în spatele gratiilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult