Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă îngrozitoare în Ialomița: vecinii au sunat la 112 din cauza mirosului de fum

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița și polițiștii criminaliști au deschis o anchetă într-un caz de omor, petrecut în comuna Manasia, județul Ialomița.

Din primele informații, se pare că o femeie din localitate și-ar fi ucis partenerul de viață, iar apoi i-a incendiat trupul, scrie ziarul local Independent.

Surse judiciare au explicat faptul că femeia este cunoscută cu afecțiuni psihice. După ce și-ar fi înjunghiat concubinul, un bărbat de aproximativ 50 de ani, aceasta i-ar fi acoperit trupul cu o pătură și i-ar fi dat foc.

La fața locului se află procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, dar și polițiștii.

Organele judiciare au deschis o amplă anchetă pentru a verifica în amănunt împrejurările în care a fost comisă fapta. Trupul victimei urmează să fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necorpsiei. Cel mai probabil, suspecta va fi reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Citește și
animatie caracal
ANIMATIE GRAFICA. Curtea lui Gheorghe Dinca, scanata. Ce au descoperit radarele

Potrivit sursei citate, se pare că femeia ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, în momentul în care a comis crima. Organele judiciare au fost alertate de o vecină a suspectei, care a sunat la 112 reclamând faptul că miroase puternic a fum.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult