Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost găsit mort, ascuns sub pat. Descoperirea șocantă făcută apoi de anchetatori, în Tecuci

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz înfiorător la Tecuci, în județul Galați, unde un tânăr cunoscut cu probleme psihice și-ar fi ucis tatăl. Omul a fost găsit înjunghiat.

Alarma a fost dată de mama vitregă a suspectului, care a constatat că soțul nu îi mai răspunde la telefon. Anchetatorii au descins în locuință și au găsit trupul bărbatului de 57 de ani ascuns sub un pat, în dormitor.

Fusese înjunghiat mortal. Suspectul principal este fiul victimei, de 27 de ani. Potrivit anchetatorilor, ar avea probleme psihice şi ar fi sub tratament. A fost căutat până la ora 3 dimineața și a fost găsit într-o stație de autobuz dintr-o comună învecinată, unde locuiește mama lui naturală. La ea încerca, probabil, să ajungă.

Apropiații familiei spun că el nu își mai luase medicamentele de aproximativ două luni și episoadele de scandal cu tatăl său erau frecvente. Tânărul ar fi ajuns să fie și dependent de droguri, deși la 16 ani, era campion național la atletism.

Polițiștii l-au reținut iar suspectul a recunoscut crima.

Citește și
Crima
Ce a făcut autorul triplei crime din București după ce le-a deschis ușa polițiștilor. Cadavrele încă erau în apartament

Urmează să fie prezentat în instanță cu propunere de arestare preventivă. Arma crimei nu a fost recuperată. Tânărul spune că a aruncat-o într-un tomberon.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult