Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copilă de 14 ani, cu mâna ruptă după o bătaie primită de la tată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Încă un episod plin de cruzime, în care un părinte își snopește în bătaie copilul, a ieșit la iveală în Neamț.

O fată de 14 ani a ajuns la spital cu mâna ruptă și plină de vânătăi, după o corecție monstruoasă primită de la tată. Bărbatul a pedepsit-o pentru că ar fi lipsit o zi de la școală. Copila a fost mutată, deocamdată, într-un centru de protecție, iar individului i-a fost interzis să se apropie de ea.

Bărbatul a aflat, aseară, că fiica lui a lipsit de la ore. S-au luat la ceartă, iar individul recunoaște că a agresat-o.

Tatăl fetei: „I-am dat pe spate (cu coada măturii, n.r.), dar nu am vrut să o bat. M-a scos din sărite că spune minciuni şi nu vrea să recunoască că s-a învoit de la scoală, fără să ştiu eu. M-am enervat pe moment atunci”.

Vânătă toată, adolescenta de 14 ani a profitat de neatenția părintelui - care o lăsase singură în cameră - și a fugit în vecini. Oamenii au sunat la poliție.

Citește și
fata abuzata si mama sa
Tanara batuta de propriul tata cu lantul si-a revazut mama, dupa 7 ani. Explicatiile femeii care a abandonat-o

Georgiana Moşu – IJP Neamţ: „Minora a fost transportată la spital în vederea primirii de îngrijiri de specialitate. În aceste condiţii, existând o stare de temere asupra integrităţii corporale a victimei, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu prin care s-a dispus evacuarea din locuinţa comună şi păstrarea unei distanţe de minim 100 de metri faţă de fiica sa”.

A fost anunțată și Protecția Copilului, iar inspectorii vor cerceta acum condițiile în care trăiesc fata și sora ei mai mică, de nouă ani. Ambele sunt în custodia tatălui, după ce acesta a divorțat de mama fetelor.

Vineri, adolescenta rănită a ieşit din spital şi a ajuns într-un centru de protecţie.

Magda Vasilache – DJASPC Neamţ: „S-a decis preluarea în regim de urgenţă într-un centru. Urmează o evaluare a familiei să vedem dacă se impune instituirea unei măsuri de protecţie atât pentru aceasta cât şi pentru sora ei,”

Tată agresiv este cercetat pentru violenţă în familie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult