Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil în vârstă de 15 ani, găsit mort în internatul unui liceu din Buzău. A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un adolescent de 15 ani a fost găsit fără suflare în camera internatului de la Liceul Tehnologic, unde era cazat, iar conducerea liceului a declanșat o anchetă internă.

Elevul figura cu mai multe probleme medicale și era de multă vreme sub tratament. Și polițiștii cercetează împrejurările în care copilul și-a pierdut viața.

Adolescentul, în vârstă de 15 ani, era elev în clasa a șaptea. În timpul grevei profesorilor a stat acasă la bunici, iar, miercuri, a revenit la școală. Copilul avea mai multe probleme medicale și era sub tratament. Cadrele medicale din școală se asigurau permanent ca băiatul să-și ia corect medicamentele. Antonela Marinov, directorul Liceului Tehnologic: „Elevul este la noi din clasa întâi, a fost elev intern, adică a stat în internatul școlii în această perioadă. Era cu un istoric medical bogat”.

Miercuri, după cursuri, copilul a mers în camera lui, de la internatul Liceului Tehnologic în care era cazat. Locuia acolo împreună cu alți doi colegi. Dimineață nu s-a mai trezit, iar supraveghetorul l-a găsit fără suflare în pat.

Antonela Marinov, directorul Liceului Tehnologic: „Au fost anunțate organele competente, s-a desfășurat procedura de rigoare și, în acest moment, așteptăm concluziile autopsiei”.

Citește și
Animatie Barca
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs tragedia din Arad. Un copil mort și 4 persoane dispărute, după ce s-au răsturnat cu barca

La fața locului a venit și o echipă de criminaliști.

Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău: „Din primele investigații a reieșit că minorul era diagnosticat cu multiple afecțiuni medicale și nu au fost constatate semne vizibile ale unor violențe. În cauză a fost întocmit dosar penal”. Rezultatele necropsiei vor stabili exact din ce cauză a murit copilul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult