Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de 7 ani din Vaslui lovit pe trecerea de pietoni de o maşină de poliţie

Un copil de 7 ani din localitatea Negrești a fost accidentat, marţi, de o maşină de poliţie în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, minorul s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, în fugă, iar poliţistul aflat la volanul maşinii a frânat, însă nu a putut evita impactul.

În accident a fost implicat un autoturism al Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Negreşti.

Polițistul a afirmat că a frânat, la locul producerii evenimentului existând urme de frânare, dar nu a putut evita impactul. Imediat după producerea incidentului, copilul a fugit, fiind probabil speriat.

"Poliţistul a alergat după el, l-a găsit, iar minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Copilul era conştient, prezenta câteva escoriaţii la genunchi", au declarat reprezentanţii IPJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Citește și
iasi, masina lovita de tren, accident
Mașină spulberată de tren, în apropiere de Iași. Șoferul s-a speriat şi a oprit motorul

Poliţistul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult