Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de 6 ani, violat de un adolescent. Tatăl agresorului: "E de vină şi părinţii lui”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un adolescent care nu a încă împlinit 18 ani este bănuit că a violat şi supus la perversiuni un copil de 6, din vecini.

Rudele suspectului spun că le pare rău de victimă, dar mai tare de băiatul lor, care a ajuns după gratii. Tatăl celui mic munceşte în străinătate şi când a aflat despre cele întâmplate a decis să se întoarcă de urgenţă în ţară.

"Băiatul îmi venea tot timpul cu bani acasă. Mă, de unde ai banii ? Păi mi-a dat cutare, cutare ... spune, mă, adevărul, că nu te bat. Până am aflat", spune mama victimei.

Un alt vecin, de 12 ani, care ştia ce se întâmplă între victima şi agresor i-a povestit femeii tot. "Dacă nu-mi spunea el, eu nu aflăm nici în ziua de azi. După aia am întrebat copilul ce s-a întâmplat şi mi-a spus şi el, ca de frică la băiatul ăsta care l-a ameninţat ... Mami, nu ţi-am spus din cauza la frică lui, că mă ameninţă că ştie că face puşcărie dar ştie că mă omoară, dacă îţi spun ţie. Băiatul spune că îi face demult chestiile astea, de mult a abuzat de el."

Şocată, mama celui mic a mers de urgenţă la poliţie.

Citește și
Violatori India
17 bărbați, condamnați pentru că au violat o fetiță timp de șapte luni

Liviu Costache tatăl agresorului :"Mie, doamnă, îmi pare rău ce-a făcut ... că e copilul meu, dar asta e ... Îmi pare rău şi de băiatul vecinilor ... dar mai rău ... ştiţi cum e vorba, mai rău îmi pare de al meu, ca şi ei n-are grijă de ei. Mai bine stătea, dracu` în Franţa, şi ăsta e de vină, că îl rugă pe asta cu bani ... îi cerea şi ăsta bani ! E de vină şi părinţii lui, că nu-l supraveghează."

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult