Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de 3 ani, agresat la o grădiniță din Focșani. Părinții au descoperit urme de degete pe gâtul lui

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal la o grădiniţă din Focşani, după ce una dintre educatoare a fost acuzată de părinţii unui copil de 3 ani că l-ar fi agresat pe cel mic.

Aceştia au depus plângere la conducerea instituţiei, dar şi la parchet, care a început o anchetă împotriva cadrului didactic pentru purtare abuzivă.

În urmă cu câteva zile, atunci când a mers să-l ia acasă de la grădiniţă, tatăl copilului a observat pe gâtul băieţelului urme ce păreau a fi de degete. L-a întrebat pe micuţ ce s-a întâmplat, iar copilul i-a spus de faţă cu educatoare că s-ar fi lovit de o masă. Ajuns acasă, băieţelul de 3 ani le-a mărturisit părinţilor altceva.

Alexandra Voicu, mama: „Când a fost întrebat: „de ce faci pipi pe tine?”, a spus că „mă doare cucul” şi când l-am întrebat de ce îl doare a spus că doamna educatoare l-a strâns de cuc."

Citește și
bebelus care musca
De ce muşcă de fapt copii când sunt furioşi. Puţin părinţi ştiu cum să reacţioneze corect

Părinţii nu l-au dus pe micuţ la un consult medico-legal, spun ei, pentru a nu-l traumatiza şi mai mult. Probele cu care îşi susţin acuzaţiile sunt fotografiile şi filmările în care micuţul le povesteşte totul părinţilor.

Ştefan Voicu, tatăl: „Am avut diferite activităţi prin care să îl facem să uite. E cam greu să treacă, dar o să încercăm să mergem la un psiholog."

După eveniment, părinţii au decis să-l mute pe micuţ la o grădiniţă privată. Educatoarea bănuită de agresiune nu a comentat acuzaţiile. Conducerea grădiniţei unde s-a petrecut incidentul a început o anchetă internă.

Marioara Cherciu, educator coordonator Grădiniţă cu Program Prelungit nr. 15 Focşani: „Există o comisie de etică care va analiza cazul şi va fi luată o hotărâre care va fi comunicată."

La sesizarea părinţilor, parchetul de pe lângă judecătoria Focşani a deschis un dosar penal.

Ionuţ Drâmba, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani: „S-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult