Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-au certat în zi de sărbătoare și s-a ajuns la cuțit. Reacția violentă a unei soții bănuite de adulter, în Botoșani

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără de 26 de ani din județul Botoșani a ajuns în arest preventiv după ce și-a înjunghiat soțul.  

Cei doi s-au încăierat în ajunul onomasticii de Constantin și Elena, în apartamentul în care locuiau, în Botoșani. Totul, spun surse din anchetă, după ce bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a descoperit că femeia în vârstă de 26 de ani îl înșela, și i-ar fi cerut explicații.

Furioasă când a fost confruntată cu adulterul, individa l-a rănit grav cu un obiect contondent. După gestul necugetat al soției, omul a reușit să fugă din apartament și, ajuns pe stradă, a cerut ajutor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, care i-a acordat primul ajutor și apoi l-a transportat la spital, unde a fost internat.

Potrivit medicilor, starea bărbatului este stabilă. I-au fost cusute rănile în sala de operație, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Citește și
ambulanta
Bodyguard înjunghiat într-un club din Suceava, după ce a încercat să aplaneze un scandal. Victima, transportată la spital

Soția sa, pe de altă parte, se află în arest pentru tentativă de omor. Femeia riscă să-și petreacă următorii 20 de ani la închisoare.

Cei doi au un copil împreună.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult