Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul fetiței de 6 ani din Baia Mare, violată și ucisă. Criminalul, de negăsit după o lună

Your browser doesn't support HTML5 video.

La o lună şi jumătate de când o fetiţă de 6 ani din Baia Mare a fost ucisă cu sânge rece, criminalul este tot în libertate.

Procurorii au recoltat sute de probe ADN care au fost analizate de specialişti în laborator, însă niciuna nu corespunde cu cele prelevate de pe corpul fetiţei şi de pe arma crimei.

Ancheta este extrem de dificilă, spun investigatorii, din cauză că tatăl, disperat, a mutat trupul neînsufleţit al fetiţei de la locul crimei.

Anchetatorii au primit zilele acestea o parte din rezultatele probelor ADN recolatate în cazul fetiţei de 6 ani ucisă cu sânge rece. Din păcate însă ancheta încă bate pasul pe loc.

În dată de 30 aprilie, micuţa Estera chair în ziua în care a împlinit 6 ani, a fost dusă într-o clădire abandonată unde a fost agresata fizic şi apoi ucisă. Sora mai mare a fetiţei a găsit-o fără suflare într-o baltă de sânge.

Citește și
reconstituire crima
Adolescentul din Botoșani care a ucis o elevă, dus la locul crimei pentru reconstituire

Până acum au fost audiate sute de persoane printre care şi rudele fetiţei, însă nicuna nu a fost reţinută. Anchetatorii spun că nu au deocamdată probe suficiente care să ducă la găsirea criminalului.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult