Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cazul afganului care a vrut să-și răpească și ucidă fiica. Era protejat de UK

Mohammed Patman și Darya Safi, doi bărbați afgani care au ajutat trupele britanice și americane în timpul războiului din Afganistan, au încercat să ucidă o tânără de 25 de ani, pe motiv că aceasta a renunțat la Islam.

 

Cei doi bărbați de 54, respectiv 49 de ani, au fost arestați în Marea Britanie și urmează să fie extrădați. Ei au încercat să o ucidă pe fiica unuia dintre ei după ce aceasta s-a mutat cu soțul în Slovacia. Ea ar fi actriță de filme pentru adulți, potrivit Daily Mail care citează The Sunday Express.

„Cei doi sunt căutați de autoritățile din Slovacia, pentru că au pus la cale uciderea unei femei de 25 de ani care trăiește în Austria și lucrează în Slovacia, la o companie pe care o conduce cu soțul său”, a precizat un reprezentant al Agenției Naționale pentru Infracțiuni din Marea Britanie.

Femeia s-a mutat în Slovacia în 2017. A renunțat la Islam și s-a convertit la Iudaism, după ce și-a cunoscut soțul. Cei doi lucrează în industria filmelor pentru adulți.

Citește și
Leanne McKie
Tragedie într-o familie de polițiști. Femeie ucisă de soț, din cauza datoriilor

Mohammed Patman și Darya Safi au primit azil în Marea Britanie după ce au ajutat trupele britanice din Afganistan în timpul războiului. Aceștia au colaborat cu Serviciile Secrete afgane și au beneficiat de protecția autorităților americane.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult