Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz șocant în Vâlcea. Bărbat de 24 de ani, acuzat că și-a violat străbunica imobilizată la pat

Un bărbat de 24 de ani, din comuna vâlceană Muereasca, a fost arestat, în baza Hotărârii Judecătoriei Râmnicu Vâlcea, fiind acuzat că ar fi violat-o pe străbunica sa, imobilizată la pat.

Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi de o femeie din Muereasca cu privire la faptul că fiul ei, de 24 de ani, şi-ar fi violat străbunica de 84 de ani.

"Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 28 spre 29 mai, tânărul de 24 de ani a venit la locuinţa străbunicii sale, de 84 de ani, care se afla imobilizată la pat, a profitat de imposibilitatea bătrânei de a se apăra şi, prin constrângere, a dezbrăcat-o şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, instanţa Judecătoriei Râmnicu Vâlcea a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a tânărului, urmare a propunerii formulate de Parchet, după ce, în prealabil, bărbatul de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
politia, politist
Trei femei ar fi fost violate într-un centru din Vrancea, unde se află în izolare

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult