Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Caz șocant în Iași. Un psiholog de renume s-a spânzurat chiar în cabinetul unde își consulta pacienții

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant la Iași, unde un psiholog de renume şi-a pus capăt zilelor chiar la locul de muncă.

Bărbatul era angajat al Institutului de Psihiatrie Socola, şi se întorsese la serviciu, după mini-vacanţa de Paşte.

Pentru că întârzia să îşi consulte pacienţii, şi nici nu răspundea la telefon, colegii lui au intrat în panică.

Din păcate, medicii SMURD nu au putut decât să constate decesul.

Apelul la 112 a fost făcut de colegii de serviciu, care s-au panicat după ce psihologul nu le răspundea la telefon. Deşi bărbatul avea programările cu pacienţii după-amiază, acesta venise mai devreme la cabinet, cu cel puţin o jumătate de oră înainte, dar nu a interacţionat cu restul colegilor. Echipajul medical l-a găsit fără suflare.

Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi: "A fost echipajul de Terapie Intensivă SMURD, a găsit pacientul în stop, fără indicaţie de resuscitare, mecanismul fiind hipoxia prin spânzurare şi a fost declarat decesul."

Citește și
politia
O fată de 12 ani s-a spânzurat în apartamentul familiei, fiind găsită de fratele ei, în vârstă de 9 ani

După cele întâmplate, colegii psihologului sunt în stare de şoc. A fost demarată şi o anchetă internă în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola din Iaşi.

Bogdan Saramet - manager Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi: "Ne pare foarte rău, era un profesionist desăvârşit, era un psiholog foarte bun. Lucra de mai mulţi ani în cadrul Institutului.”

În acest caz, poliţiştii au dechis o anchetă.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "A fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, în cauza fiind dispusă necropsia, în vederea stabilirii cauzei decesului persoanei."

Psihologul, în vârstă de 50 de ani, se pare că ar fi trecut printr-o depresie cauzată de probleme personale de sănătate, acutizate de pandemie, spun apropiaţii.

Bărbatul ar fi încercat să slăbească, şi a reuşit cu multă greutate. În plus, în ultimul an activitatea profesională i-a fost limitată, din cauza pandemiei, iar întâlnirile cu pacienţii şi conferinţele de specialitate au fost din ce în ce mai puţine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult