Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o groapă de gunoi din Ilfov

O femeie a fost găsită moartă, luni,într-o groapă de gunoi din localitatea Vidra, cadavrul prezentând urme vizibile de violență, potrivit IPJ Ilfov.

„La data de 24 februarie a.c, în jurul orelor 09: 01, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112 de către o persoană, cu privire la faptul că la groapa de gunoi Vidra a fost găsită o persoană de sex femeiesc, decedată. La fața locului s-a deplasat de îndată o echipă operativă de lucru formată din ofițeri din cadrul Serviciul de Investigații Criminale, polițiști criminaliști și polițiști de ordine publică din cadrul Poliției oraș Popești Leordeni, pentru efectuarea de verificări și investigații specifice. Cu această ocazie a fost găsit cadavrul unei femei care la prima vedere nu prezenta urme vizibile de violență”, au transmis polițiștii din Ilfov.

IPJ Ilfov precizează că a fost anunțat procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov precum şi Serviciul de Medicină Legală, care urmează să se deplaseze la fața locului și să ridice cadavrul în vederea efectuării necropsiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept, precum și identificării persoanei decedate.

 

Citește și
politia
O fetiță a fost găsită moartă într-un loc de joacă din Făgăraș

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult