Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rămășițele unui bărbat dispărut au fost găsite în burta unui rechin. Familia l-a recunoscut după un tatuaj

Brațul unui bărbat dispărut a fost găsit în burta unui rechin. Familia a recunoscut rămășițele după un tatuaj.

Diego Barria a fost declarat dispărut în Argentina, acum o săptămână, după ce jeepul său a fost găsit abandonat și lovit pe o plajă. Pescarii au capturat însă recent un rechin, iar când l-au despicat au găsit înăuntru o mână de om, identificată ulterior de familie, relatează cotidianul Daily Star.

Diego Barria a fost văzut ultima dată în apropierea coastei provinciei Chubut, în sudul Argentinei, la bordul jeep-ului său, în seara de 18 februarie.

Pe 26 februarie, la opt zile după dispariția acestuia, doi pescari care prinseseră trei rechini-câine în apele din apropierea zonei unde a fost găsit ATV-ul, au făcut macabra descoperire și au anunțat poliția

Daniela Millatruz, ofițerul de poliție responsabil de ancheta dispariției, a declarat că pescarii „când curățau rechinii au găsit rămășițe umane într-unul dintre ei".

Citește și
atac rechin
Bărbat ucis de rechin pe o plajă populară în rândul turiștilor. Autoritățile au pornit o acțiune de eliminare a prădătorilor

După descoperirea resturilor, membrii familiei au reușit să le identifice ca aparținând lui Barria „datorită unui tatuaj prezent pe unul dintre aceste rămășițe", a declarat polițista.

Poliția continuă să îl caute. „Presupunem că Diego a avut un accident și investigăm dacă a fost implicat un alt vehicul", a adăugat Daniela Millatruz.

Rămășițele vor fi supuse, de asemenea, unui test ADN pentru a confirma oficial că aparțin dispărutului, a declarat Cristian Ansaldo, care conduce departamentul de poliție din orașul Comodoro Rivadavia.

Rechinul în care au fost găsite rămășițele umane măsura aproximativ 1,5 metri, a precizat șeful poliției

Cea mai plauzibilă teorie a anchetatorilor este că Diego Barria „a avut un accident și a fost târât", a precizat șeful poliției, menționând că au fost valuri puternice în acel weekend.

Iubita tânărului, Virginia Brugger, care a postat numeroase mesaje pe social media după dispariția acestuia, a publicat un mesaj sfâșietor după descoperire: „Inima mea s-a dus cu tine. Te voi iubi de-a pururi”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult