Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bloggerița care s-a filmat lingând obiecte într-un supermarket atinse de toată lumea. „Germenii întăresc sistemul imunitar”

O bloggeriță a stârnit revoltă după ce s-a filmat lingând diverse obiecte dintr-un supermarket, susținând într-un videoclip pe rețelele sociale că microbii întăresc imunitatea.

 

Contul ei de pe o rețea socială a fost suspendat, pentru încălcarea regulilor referitoare la COVID.

Bloggerița Jodie Meschuk linge căruciorul de cumpărături, mânerul ușii, marginea unei pungi de plastic și alte obiecte la îndemână, într-un clip publicat pe internet, încercând să demonstrează faptul că luând contact cu tot felul de germeni ar reuși să-și întărească imunitatea. În opinia bloggeriței, cunoscută în online pentru opiniile ai antivaccinare și împotriva politicilor oficiale de limitare a răspândirii coronavirusului, acești microbi ar ajuta-o la digestie și ar preveni apariția unor boli precum astmul, relatează publicația Insider.

Imaginiile au fost comentate amplu de internauți și au fost postate și cu o descriere prin care femeia își promovează opiniile controversate.

Citește și
Bloggeriță, acuzată că și-a înscenat un accident ca să facă reclamă pe Instagram - 4
Bloggeriță acuzată că și-a înscenat un accident ca să facă reclamă pe Instagram

„Germenii întăresc sistemul imunitar, expunerea la germeni creează mijloace de apărare împotriva astmului și alergiilor. Microbii ajută la digestie”, a scris Jodie Meschuk .

Femeia a postat clipul inițial pe pagina sa de Instagram, cu peste 17.000 de urmăritori, iar clipul a fost preluat pe toate rețelele sociale.

Instagram i-a blocat contul, ca urmare a încălcării politicilor privind Covid-19 și vaccinarea, a precizat un purtător de cuvânt al Facebook.

Nu este un caz singular, după ce un tânăr de 21 de ani din Statele Unite, influencer pe TikTok, a fost infectat cu SARS-COV-2 anul trecut după ce a lins un vas de toaletă într-o provocare denumită "Cooronavirus Challenge".

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult